середа, 4 червня 2025 р.

ЗАКИСЛЕННЯ - чому потрібно регулярно вимірювати pH - баланс?

Причину раку виявив Отто Генріх Варбург у 1923 році.  Захист від цієї смертельної хвороби дуже простий.

Дуже маленька кількість людей у світі знає про це, бо ця правда, на жаль, прихована від громадськості.

У 1931 році,німецький вчений Отто Генріх Варбург (1883 -1970) отримав Нобелівську премію за пошук першопричини раку. Доктор Варбург виявив, що рак є результатом антифізіологічного способу життя.

За допомогою антифізіологічної дієти (переважно кислотної їжі) і фізичної безактивності організм створює кислотне середовище, погано забезпечується киснем.

Клітинна кислотність стискає кисень, а нестача кисню в клітинах створює кислотне середовище.

Якщо у вас забагато кислотності, вам автоматично не вистачить кисню в організмі; якщо вам бракує кисню, у вас буде кислотний організм. 

"Якщо забрати 35% її кисню зі здорової клітини, ви можете перетворити її на ракову клітину всього за два дні", - стверджує доктор Варбург.

"Всі нормальні клітини мають абсолютну потребу в кисні, але пухлинні клітини можуть жити без нього. Це правило без виключень".

Пухлинні тканини кислотні, а здорові лужні

У своїй роботі "Пухлинний метаболізм", доктор Варбург показав, що всі ракові форми відповідають двом фундаментальним умовам: кислотності крові та гіпоксії (дефіцит кисню)

Він виявив, що пухлинні клітини анаеробні (вони не дихають киснем) і що вони не можуть вижити при наявності високих концентрацій кисню.

Пухлинні клітини можуть вижити тільки з глюкозою і в середовищі без кисню.

Тому рак - це не що інше, як захисний механізм, який наші клітини використовують для виживання в кислому середовищі без наявності кисню.

Здорові клітини живуть у лужному середовищі, повному кисню, що дозволяє їм нормально функціонувати. Пухлинні клітини живуть у кислому середовищі з низькою кількістю кисню.

Кислотність і лужність організму залежить від їжі.

Після завершення процесу травлення їжа, залежно від свого харчового профілю, створює умови кислотності або лужності в організмі.

Простіше кажучи, лужність організму залежить від того, що ми їмо.

Кислотний або лужний стан вимірюється за шкалою PH від 0 до 14, 
де 
7 є нейтральною зоною. 
Від 0 до 7 кислий, 
а від 7 до 14 лужний.

Для успішного функціонування нашим клітинам потрібно мати трохи лужний рН трохи вище 7.

У здорової людини pH крові становить від 7,40 до 7,45.

Кров постійно регулює себе, щоб не впадати в метаболічну кислотність.

Однак деякі продукти підкисляють кров і забруднюють організм.

Продукти, які закислюють організм:

Рафінований цукор і всі його похідні.
Найгірше за все, бо немає білків, жирів, вітамінів чи мінералів, тільки рафіновані вуглеводи, які шкодять підшлунковій залозі Його pH 2,1 (дуже кислотний).

М'ясо (всі види)

Продукти тваринного походження - молоко і сири, вершки, йогурт тощо.

Рафінована сіль.

Рафіноване борошно та всі його похідні, такі як макарони, пиріжки, печиво тощо.

Хліб.

Маргарин.

Кофеїн.

Алкоголь.

Всі промислові перероблені  консерви, що містять консерванти, штучні барвники, ароматизатори, стабілізатори.

Антибіотики і всі ліки в цілому.

Продукти, які лужні:

Всі сирі овочі.Можуть бути кислі на смак, але в організмі вони змінюються і стають лужними.

Фрукти. Наприклад, лимон всередині тіла має дуже високий рівень лужності. (Не ведіться на його дуже кислий смак).

Мигдаль. Він дуже лужний.

Цільнозернові: єдине лужне зерно - просо. Всі інші крупи трохи кислотні, але для ідеального раціону потрібен певний відсоток кислотності, тож добре з'їсти трохи крупи. Всі крупи треба їсти приготованими.

Мед має дуже високу лужність.

Хлорофіл. Зелені рослини містять дуже лужний хлорофіл.

Вода. Це важливо для виробництва кисню. 

Завжди залишайтеся добре зволоженим, пийте воду маленькими ковтками протягом дня.





Немає коментарів:

Дописати коментар

ДОМАШНЯ АПТЕЧКА ВІД LR

  Більше інформації про ферментовану продукцію - ТУТ